Program 2023

Program 2023

Vad händer i Föreningen för ekofilosofi?


Föreningen har verksamheter på lite olika plan. Vi har bl. a. Forum för ekofilosofi, verkstäder, sommarträff och studiecirklar på Zoom.

Vi har också en mejllista som du kan anmäla dig till, skicka ett mejl till: info@ekofilosofi.se.


Forum för ekofilosofi - vi samlas två gånger i månaden till samtal på Zoom och diskuterar olika teman, för att fördjupa de ekofilosofiska frågorna. Är du intresserad av att vara med, ta kontakt med Mikael Jedhamre (mikael.jedhamre@gmail.com).


Ekofilosofiska verkstäder - två per år (april/oktober). Här diskuteras olika teman med ekofilosofisk anknytning. Hålls vanligtvis i Älvsjöhyttan, Värmland hos Pia. Vill du delta, eller har frågor? Hör av dig till Pia Skoglund (pia.alvsjohyttan@gmail.com).


Sommarträff - vi träffas varje sommar en långhelg för ekofilosofiska samtal på ett visst tema. För mer info ta kontakt med Pontus Örtendahl (pontus.ortendahl@gmail.com).


Studiecirklar - vi träffas på Zoom och samtalar om litteratur, poesi, konst osv. som är av ekofilosofisk relevans. Är du intresserad av att delta så hör av dig till info@ekofilosofi.se.


Dessutom rekommenderar vi Sofiresor (www.sofiresor.se) för dig som vill resa (lokalt eller ut i världen) med ett ekofilosofiskt perspektiv.