Forum för ekofilosofi

Forum för ekofilosofi


I Forum för ekofilosofi samlas vi och diskuterar nya, spännande teman och försöker finna ut hur vi kan fördjupa frågorna med hjälp av ekofilosofi.


Vi har en samling på Zoom varje månad, som har olika teman. Varje samling inleds med ett inlägg om ett tema, med möjlighet att ställa frågor till föredragshållaren. Så följer samtal för att diskutera vidare frågor som togs upp av inledaren, i en ekofilosofisk anda.


Program hösten 2023

I höst ska vi samlas och diskutera olika teman utifrån artiklar vi läser. Alla på mejllistan får utskickat en eller två artiklar varje månad (i god tid innan samlingen), som vi läser och hittar frågor till och tar med till samtalet.


Teman:

12/9 - AI (Artificiell Intelligens)

10/10 - 

14/11 - 

12/12 - 


Hur kan jag delta?

Skicka ett mejl till info@ekofilosofi.se, så lägger vi till dig i deltagarlistan. Då får du inbjudan i god tid innan varje samling (du väljer såklart själv hur ofta du vill delta).

Poängen med samlingarna är att träffas, samtala och hitta ekofilosofiska perspektiv på frågor, mer än att komma fram till svar. Så inga förkunskaper är nödvändiga (kanske är det t. o. m. bättre utan).


Vi hoppas att du vill delta (och bidra till) spännande samtal!